Takimi parë me Komitetin e Teknologjisë Informative

10:08 / 23 Janar 2020

Dje është mbajtur takimi i Komitetit të Teknologjisë Informative të Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës, ku është diskutuar lidhur me punët dhe detyrat që do të ketë ky komitet gjatë vitit 2020.

Në takim, anëtarët kanë diskutuar lidhur me ndërtimin e një baze të të dhënave për produktet e sigurimeve vullnetare, ku kompanitë mund të vlerësojnë historikun e klientëve në rastet e marrjes në sigurim të tyre si dhe çështje të tjera për të përmirësuar aspektet e teknologjisë në industrinë e sigurimeve.

Komiteti do të mbajë mbledhjet çdo muaj për të diskutuar lidhur me të arriturat gjatë periudhave vijuese.

/Shoqata e Sigurimeve e Kosovës /

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]