Mazreku vazhdon lobimin për anëtarësim në Byronë e Kartonit të Gjelbër

Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS) z.Sami Mazreku, së bashku me drejtorin Financiar të BKS-së z.Valon Berisha të enjten në Athinë kanë takuar Tassos Paginos, kryesues i Byrosë Greke të Sigurimeve, si dhe  Elina Papaspyropoulou drejtoreshë e Asosacionit të Sigurimeve në Greqi ku më ta kanë biseduar rreth përkrahjes së Greqisë për anëtarësimin e Kosovës në Byronë e Kartonit të Gjelbër

Pas takimit Mazreku ka vlerësuar lartë përkrahjen nga autoritetet Greke dhe gjithashtu ai ka paralajmëruar së shumë shpejt Byroja Kosovare e Sigurimit do ta gjej mundësinë për anëtarësimin e Kosovës në Byronë e kartonit të Gjelbër.

Para pakë ditësh gjatë shënimit të 11 vjetorit të BKS-së presidentja dhe drejtoresha e Byrosë së Kartonit të Gjelbër kanë konfirmuar se në aspektin teknik BKS-ja tashmë ka plotësuar të gjitha kriteret për interesin

Përndryshe drejtori Mazreku është duke vazhduar takime të vazhdueshme me drejtues  të Byrove për të marrë nga ta përkrahje në arritjen e qëllimit, pra anëtarësimit të Kosovës në Byronë e Kartonit të Gjelbër. / Byroja Kosovare e Sigurimit /

Mazreku viziton Jarinjën e Bërnjakun para fillimit të zbatimit të vendimit të Qeverisë për targat ilegale

Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS) z.Sami Mazreku së bashku me drejtorë të departamenteve të cilat operojnë në kuadër të BKS-së kanë vizituar sot dy pikat kufitare Jarinjë dhe Bërnjakë ku kanë parë nga afër mbarëvajtjen e punëve në këto dy pika kufitare që gjenden në veri të Kosovës.

 

Një ditë para fillimit të zbatimit të vendimit të Qeverisë së Kosovës për targat ilegale drejtori Mazreku tha se puna në këto dy pika kufitare po vazhdon si zakonisht.

Mazreku më tutje punëtorëve të këtyre pikave kufitare ju ka ofruar mbështetje 24 orësh.

“Unë së bashku me stafin takuam punëtoret e këtyre dy pikave kufitare ne jemi të kënaqur me punën që është bërë dhe po behën në këto dy pika kufitare. Takimi i sodit është në kuadër të vizitave të rregulla që në si menaxhment bëjmë nëpër pika kufitare” ka thënë drejtori Mazreku.

Drejtori Mazreku për bashkëpunimin e mirë ka falënderuar Policinë e Kosovës si dhe Doganën e Kosovës. / Byroja Kosovare e Sigurimit /

Fjalimi i presidentës së Këshillit të Byrove, znj.Sandra Shwarz në 11 vjetorin e themelimit të BKS-së

Fjalimi i presidentes se Këshillit të Byrove, znj.Sandra Shwarz ne 11 vjetorin e themelimit te BKS-së

The speech of the president of the Council of Bureaus, Mrs. Sandra Schwarz on the 11th anniversary of the foundation of BKS

 

Fjalimi i drejtorit të Byrosë Kosovare të Sigurimit Sami Mazreku në 11 vjetorin e themelimit të BKS-së

Fjalimi i drejtorit të Byrosë Kosovare të Sigurimit Sami Mazreku në 11 vjetorin e themelimit të BKS-së

The speech of the director of the Kosovo Security Bureau, Sami Mazreku, on the 11th anniversary of the establishment of the BKS

BKS-ja kërkon nga avokatët që të bëjnë marrëveshje për mbyllje të lëndëve 2002-2020

Mbi 40 avokat që përfaqësojnë lëndë të ndryshme që lidhen ne Byronë Kosovare të Sigurimit (BKS) i pritur të enjten në Byronë Kosovare të Sigurimit drejtori i këtij Institucioni Sami Mazreku, ku nga këta të fundit ka kërkuar që të bëjnë marrëveshje për mbyllje të lëndëve të vjetra, 2002- 2022.

Drejtori Mazreku ka bërë të ditur se janë 785 lëndë që i përkasin viteve nga përfundimi i luftës e deri në fund të vitit 2020, e ku vlera e tyre llogaritet të jetë rreth 11 milionë euro.

Rreth Nesh

Byroja Kosovare e Sigurimit është themeluar me 07.09.2011 nga kompanitë e sigurimit të licencuara për të operuar në Republikën e Kosovës, bazuar në Ligjin Nr.04/L-018 mbi Sigurimin e Detyrueshëm nga Autopërgjegjësia.

Adresa

Rruga: Rr. Lidhja e Pejës p.n Magjistralja Prishtinë-Fushë 038 603 059 [email protected]